Over ons

Bosch Car Service Maastricht is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, wat sinds 2012 is gevestigd aan de Postwagenstraat 8 in Maastricht. Sinds 2016 wordt het autobedrijf gerund door Clement Buschgens.

Samen met zijn enthousiaste team streven zij continu naar de hoogste kwaliteit en proberen ze met al hun klanten een persoonlijke band te onderhouden: ‘We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Klantvriendelijkheid, gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.’

oo1.jpg

Eigenaar Clement Buschgens

Bosch Car Service
Als Bosch Car Service bedrijf zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij de meest geavanceerde apparatuur om auto's van alle merken van hun specifieke service en onderhoud te voorzien. U voelt zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.

BOVAG
Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van een uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

oo2.jpg