Service

Vervangend vervoer
Wanneer uw auto bij ons in onderhoud staat, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenauto. Zo blijft u mobiel. De kosten voor het gebruik van de leenauto zijn afhankelijk van uw factuurbedrag. Wilt u gebruik maken van onze leenauto? Geef dit dan aan bij het maken van uw afspraak.

Naast onze leenauto kunt u ook gebruik maken van onze leenfiets! Deze is gratis en bovendien goed voor uw gezondheid én het milieu.

Haal- en brengservice
Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u uw auto opgehaald wilt hebben. Deze halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

s1.jpg

Bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan en hoeft u ze niet te stallen in uw schuur, garage of zolder.

Voor een passend tarief slaan wij uw winter- of zomerbanden buiten het seizoen op in onze speciale bandenopslag. Voor opslag worden de banden en velgen door ons professioneel gereinigd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het opslaan van uw banden? Neem dan contact met ons op. Ook voor de aanschaf van een set banden bent u bij ons aan het juiste adres.